طرز تهیه فلافل | فلافل: طرز تهیه فلافل و خوشمزهتر شده آن بسته به سلیقه و میزان زمانیست که برای آن صرف میکنید. لذا باید با دقت بسیار و ذوق بالا در جهت درست کردن آن پیش رفته تا غذای باب طبع خود را درست نموده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم فلافل
- نخود – 1 کیلوگرم
- جعفری – 100 گرم
- پیاز – 1 عدد
- سیر – 1 بوته
- فلفل سیاه و سفید – 2/3 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- ادویه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه فلافل
ابتدا نخودی را که از 24 ساعت قبل خیس کردیم و چند بار آب را عوض کردیم به همراه جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن می ریزیم تا باهم میکس شوند.
هنگامیکه خمیر آماده شد، نمک، فلفل و ادویههای لازم رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم.
اگر داخل خمیر آب افتاد، میتوانید با اضافه کردن کمی آرد نخودچی آب آن را جمع کنید و سعی کنید فلافلها را به صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ قوطور شده میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود. وقتی که خمیر خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ی روغن میاید که آن موقعه میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید.
نکات لازم فلافل
- بعد از سرخ شدن میتوانید فلافلها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
- فلافل را میتوانید در وعده نهار – میان وعده – سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.