طرز تهیه قورمه سبزی | قورمه سبزی: طرز تهیه قورمه سبزی یکی از خوراکهای ملی ایران که پیچیدگی پخت آن در سطح سخت بوده، از مهمترین غذاهای دلچسب ایرانی است. لذا اگر طرز تهیه آن را به درستی یاد بگیرید، محبوب دل ایرانیان و همچنین بعنوان یک آشپز خوب معرفی میشوید.

مواد لازم قورمه سبزی
- گوشت سردست با مغز ران بدون استخوان – 0.5 کیلوگرم
- پیاز سرخ کرده – 3 قاشق سوپ خوری
- روغن – 250 گرم
- لیمو عمانی – 5 تا 6 عدد
- لوبیا قرمز/چیتی – 0.5 لیوان
- سبزی خورشتی – 1 کیلوگرم
- نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه قورمه سبزی
ابتدا پس از تمیز کردن گوشت و بعد از خرد کردن پیاز این دو را با هم در یک جا تفت میدهیم . در مرحله بعدی زردچوبه را به این گوشت و پیاز افزوده و همراه با آب و لوبیا قرمز مخلوط کرده و آن را حرارت میدهیم. این حرارت را تا جایی ادامه می دهیم که گوشت نیم پز شود .
حال سبزیجات خود را که شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و چند پر نعناع میباشد، تمیز کرده و پس از شستشو دادن آنها را خرد میکنیم. وقت آن رسیده است که این سبزیها را نیز به غذای خود اضافه کنیم. در مرحله بعد ادویههای خود را به آن اضافه کنیم. به صورت پیشفرض فلفل و نمک برای قورمه سبزی کافیست. اما شما برحسب تجربه میتوانید از ادویههای دیگر استفاده کنید.
بعد از اینکه غذای ما چند بار جوش خورد، وقت آن میرسد که لیمو عمانی را به غذا اضافه کنیم. دقت داشته باشید که بر روی لیمو عمانی چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا در غذا پخش شود. به یاد داشته باشید که اگر لیمو عمانی شما تلخ باشد، تمام قرمه سبزی شما تلخ خواهد شد.
پس اگر از کیفیت لیمو عمانی خود اطمینان ندارید، سعی کنید از گرد لیمو استفاده کنید. شما میتوانید یک سوم پیمانه آبغوره هم به خورشت اضافه کنید البته این دل بخواهی و بستگی به مزاج شما دارد. حال منتظر میمانیم تا غذا پخته شود. به یاد داشته باشید زمانی متوجه میشویم که غذا پخته است که یک سطح روغنی روی غذا به وجود بیاید.
نکات لازم قورمه سبزی
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت است.
- قورمه سبزی را میتوانید در وعده نهار – شام سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است.