طرز تهیه اسنک مرغ | اسنک مرغ: طرز تهیه اسنک مرغ بسیار جالب بوده و یکی از غذاهای پرطرفدار است. اسنک مرغ غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که در همه مواقع میتوان آن را سرو نمود.

مواد لازم اسنک مرغ
- فیله مرغ – 8 عدد
- فلفل دلمه – 2 عدد
- پیاز – 1 عدد
- قارچ – 400 گرم
- نان تست – 12 عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک مرغ
برای شروع کار ابتدا فیلهها را نازک برش بزنید. فلفل دلمهایها را نگینی خرد کنید و قارچها را حلقهای ببرید. سپس پیاز ها را با رنده ی درشت رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود. کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و رنگ آن طلایی شود.
قارچها را تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید. کف و روی دستگاه ساندویج سازتان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ ، فلفل دلمهای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و در دستگاه ساندویج میکر را ببندید. حدود 3 تا 5 دقیقه بعد ساندویج های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.
نکات لازم اسنک مرغ
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه است.
- اسنک مرغ را میتوانید در وعده نهار – شام – پیش غذا سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است.