طرز تهیه کوفته قلقلی | کوفته قلقلی: طرز تهیه کوفته قلقلی بسیار جذاب بوده و با یادگیری آن میتوانید برای اهالی خانه یک غذای خوشمزه بپزید. کوفته قلقلی در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد و با برنج، پاستا و نان سرو میشود.

مواد لازم کوفته قلقلی
- گوشت چرخکرده – 300 گرم
- گوجه خردشده – 2 عدد
- پیاز متوسط – 1 عدد
- پیاز ریز – 1 عدد
- تخم مرغ – 1 عدد
- آرد نخودچی – 300 گرم
- آب به میزان کافی
- آبلیمو به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز درشت رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ادویهها به خورد گوشت بروند. سپس آرد و تخم مرغ ها را هم به مواد گوشت مخلوط شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید. کمی آب به گوشتها اضافه کنید تا حالت ماستی شکل پیدا کند.
مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود. سپس مقداری از مایه گوشت را بردارید و به شکل توپهای گرد فرم دهید. توپهایی کوچکتر از فلافل و دو طرف کوفتهها را در روغن سرخ کنید و سعی کنید کوفته ها زیاد سرخ نشوند چون باعث سفت شدن کوفتهها میشود. پس از سرخ کردن تمام کوفتهها، پیاز ریز را خرد کنید و در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و پیاز ها را به همراه کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید تا سرخ شوند.گوجه خرد شده را هم به پیاز و رب اضافه کنید و تفت دهید بعد به مواد کمی آب و مقداری آبلیمو اضافه کنید تا سس بجوشد.سپس قلقلی های سرخ شده را داخل سس بریزید تا بپزند و کم کم آبش کم شود. در نهایت سس غلیظ شده را روی کوفته قلقلی ها بریزید و به همراه ماست و سبزی در وعدهای غذایی میل کنید.
نکات لازم کوفته قلقلی
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه است.
- کوفته قلقلی را میتوانید در وعده نهار – شام – پیش غذا سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.