طرز تهیه مرغ کنتاکی | مرغ کنتاکی

طرز تهیه مرغ کنتاکی | مرغ کنتاکی: مرغ کنتاکی یکی از غذاهای پرطرفدار است که بسیار خوشمزه می‌باشد. معمولا برای خوردن مرغ کنتاکی به فست فودها می‌رویم و کلی هزینه می‌کنیم ولی می‌توانیم این غذای خوشمزه را در خانه با هزینه کمتر و سالم‌تر تهیه کنیم.

مواد لازم مرغ کنتاکی

  • سینه مرغ – 3 تکه
  • ران مرغ – 3 تکه
  • آرد سفید – 1 لیوان
  • شیر خشک نیدو – نصف لیوان
  • تخم مرغ – 2 عدد
  • آرد سوخاری و روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه مرغ کنتاکی

ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید. آرد سفید را با پودر شیرخشک و ادویه مخصوص مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد). قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود. قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.

نکات لازم مرغ کنتاکی

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه است.
  • مرغ کنتاکی را می‌توانید در وعده نهار – شام سرو کنید. 
  • توجه نمایید مقدار مواداولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *